• ENG
Already registered
I am new

Terms of use

Terms of use

El seu compte

Si vostè es registra i utilitza la web de ‘FLOOS, a crafter’s secret’ llibre digital interactiu, vostè és responsable de mantenir la confidencialitat del seu compte i contrasenya. Vostè també serà responsable de restringir l'accés al seu ordinador per evitar l'accés no autoritzat al seu compte. Vostè es compromet a acceptar la responsabilitat de totes les activitats que es realitzin amb el seu compte o contrasenya. Vostè ha de prendre totes les precaucions per assegurar-se que la contrasenya es mantindrà confidencial i segura i ha d'informar immediatament si vostè sent que la seva contrasenya s'ha utilitzat de manera no autoritzada.

Comprovi que les dades que vostè ens proporciona durant el procés de registre són exactes. Si us plau, informeu-nos immediatament de qualsevol canvi en la informació que vostè ens proporciona quan es registra. Per actualitzar la informació que vostè ha proporcionat a nosaltres cliqueu a ‘El meu perfil’.

‘FLOOS, a crafter’s secret’ es reserva el dret a denegar l'accés a la pàgina web, bloquejar els usuaris i eliminar o editar contingut quan ho considerem necessari.

Accés a la web de ‘FLOOS, a crafter’s secret’

A causa de la naturalesa d'Internet, un servei ininterromput no es pot garantir, però, farem tot el possible per assegurar-se que la disponibilitat del lloc web és contínua i lliure d'errors. En rares ocasions, és possible que no pugui accedir al lloc web per tal de realitzar els treballs de manteniment essencials. Ens assegurarem que aquest fet duri el mínim.

Accés a la plataforma web

‘FLOOS, a crafter’s secret’ li permet accedir i fer ús personal d'aquest lloc web, però no per descarregar o modificar-lo excepte amb el consentiment exprés i per escrit de ‘FLOOS, a crafter’s secret’. Això no inclou cap revenda o ús comercial d'aquest lloc web o del seu contingut; qualsevol col•lecció o fitxa i ús de qualsevol llistat de productes, descripcions, o preus; qualsevol ús derivat d'aquest lloc o els seus continguts; qualsevol descàrrega o còpia d'informació de compte per al benefici d'un altre comerciant; o qualsevol ús de mineria de dades, robots, o de recopilació i extracció de dades similar.

Aquest lloc o qualsevol porció d'aquest lloc no es pot reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre, visitar o explotar per a qualsevol propòsit comercial sense el nostre consentiment per escrit.

La seva Conducta

No ha d'utilitzar la pàgina web, en qualsevol forma que causi o pugui causar, la pàgina web o l'accés al mateix per ser interromput, o malmès de cap manera.

Vostè entén que vostè, i no ‘FLOOS, a crafter’s secret’, és responsable de totes les comunicacions electròniques i el contingut enviat des del seu ordinador a nosaltres i que ha d'utilitzar el lloc web per a propòsits legals només.

No ha d'utilitzar el lloc web per a qualsevol dels següents:

  • per a fins fraudulents, o en relació amb un delicte o qualsevol altra activitat il•legal
  • enviar, utilitzar o reutilitzar qualsevol material que sigui il•legal, ofensiu, abusiu, indecent, difamatori, obscè o amenaçador; o en violació dels drets d'autor, marca registrada, confidencialitat, privacitat o qualsevol altre dret; o que sigui perjudicial per a tercers; o objectable; o que consisteixi en, o contingui virus de programari, campanyes polítiques, sol•licituds comercials, cartes en cadena, correus massius o qualsevol "correu no desitjat"

Opinions, comentaris, comunicacions i altres continguts

Els usuaris d'aquest lloc web poden publicar ressenyes, comentaris i altres continguts; l'enviament de comunicacions; i presentar suggeriments, idees, comentaris, preguntes, o una altra informació, sempre que el contingut no sigui il•legal, obscè, abusiu, amenaçador, difamatori, invasor de la privacitat, infracció dels drets de propietat intel•lectual o d'una altra manera perjudicial a tercers o desagradable i de contenir virus de programari, campanyes polítiques, sol • licituds comercials, cartes en cadena, correus massius o qualsevol forma de "spam". No podeu utilitzar una adreça de correu electrònic falsa, fer-se passar per una altra persona o entitat, ni induir a error quant a l'origen de qualsevol contingut. ‘FLOOS, a crafter’s secret’ es reserva el dret (però no l'obligació) d'eliminar o editar qualsevol contingut.

Si vostè publica o lliura material, i llevat que indiquem el contrari, vostè

  1. (a) atorga a ‘FLOOS, a crafter’s secret’ i els seus afiliats un dret no exclusiu, lliure de copyright a utilitzar, reproduir, modificar, adaptar, publicar, traduir, crear treballs derivats, distribuir i exhibir aquest contingut a tot el món en qualsevol mitjà de comunicació; i
  2. (b) ‘FLOOS, a crafter’s secret’ i les seves afiliades i titulars, el dret a utilitzar el nom que lliuren en connexió amb aquest contingut, si així ho desitgen.

L'usuari accepta que els drets que vostè atorga dalt són irrevocables durant tot el període de protecció dels seus drets de propietat intel•lectual relacionats amb aquest contingut i material. Vostè es compromet a renunciar al seu dret a ser identificat com l'autor d'aquest contingut i el seu dret a oposar-se al tractament despectiu d'aquest contingut. Vostè es compromet a realitzar tots els actes necessaris per perfeccionar qualsevol dels anteriors drets atorgats per ‘FLOOS, a crafter’s secret’, inclosa l'execució d'obres i documents, a petició de ‘FLOOS, a crafter’s secret’

Acceptació de comandes

Després de realitzar la seva comanda a ‘FLOOS, a crafter’s secret’, rebrà un correu electrònic de confirmació. Si per alguna raó no es proporciona el contingut sol•licitat, li retornarem els diners pagats per aquests productes, però, no serem responsables de qualsevol altra pèrdua o despeses. Reservat el dret a discreció de l'Administració de negar-se a subministrar béns sol•licitats.

Devolucions

Béns no desitjats - Només s'acceptarà la devolució de productes no desitjats dins de 24h de la compra. Els productes han d'estar sense ús i revenda. Si els béns són retornats no estan en les condicions com s'ha dit, ens reservem el dret de cobrar una taxa de tramitació depèn de l’ús realitzat. Una vegada arribat a l’acord, se li reembolsarà el cost dels elements mitjançant les dades de la targeta de la transacció original, menys els costos extres originals.


Aquests Termes i Condicions estan subjectes a canvis en qualsevol moment sense previ avís, llevat d'error o omissió. Última revisió Agost 2014.