• CAT
Tinc compte
Sóc nou

FAQs

FLOOS és un llibre digital internacional de receptes florals. Es tracta d’una plataforma web on s’hi mostra pas a pas com crear cada composició floral. També s’hi troben tutories, on diversos dissenyadors florals internacionals ensenyen com realitzar aquestes composicions. Cada recepta floral està formada per més de 40 imatges, un vídeo tècnic, esbossos, fitxa tècnica de la composició i textos d'ajuda en cada pas. Algunes receptes florals també contenen una imatge 3D giratòria per veure la composició en 360 graus. FLOOS publica mensualment una col•lecció amb diverses receptes florals (8). És el nou projecte creat i dirigit per Carles J. Fontanillas.

FLOOS, a crafter’s secret pretén ser una eina de motivació, inspiració i treball per a professionals i grans aficionats al disseny floral. Es busca professionalitzar al màxim el nostre sector, posant al vostre abast les diverses eines de què disposem.

FLOOS és una plataforma online útil per a la docència dins de les escoles d’Art Floral i associacions. Es tracta d’una plataforma d‘educació i ensenyament per al florista, els professors i els aficionats al disseny floral.

Si compreu un llibre, una col•lecció, un àlbum o una recepta floral, sempre la podreu veure i consultar des del vostre perfil d’usuari. Aquesta opció és més cara que una subscripció.

La opció més econòmica és la subscripció. En trobareu de diferents tipus (biennual, anual o semestral) i podeu escollir la que s’adapti més a les vostres necessitats. Si no es renova la subscripció, al finalitzar aquesta, es deixa de veure les receptes florals. En el moment que us subscriviu, podreu veure a partir de l’última col•lecció publicada fins que deixeu de renovar la subscripció.

Pot registrar-se en el mateix moment en què realitzi la seva compra, o bé clicant en el botó Subscripcions

El llibre digital és la suma de les dotze col•leccions anuals, publicades mensualment. Es pot identificar en color gris al web.

Una col•lecció conté quatre o dos àlbums (depenent si és de Carles J.Fontanillas o del florista internacional), publicada mensualment, fent referència a la temporada de l’any en què es publica. Cada col•lecció inclou entre vuit i setze receptes florals. Es pot identificar en color groc al web.

Un àlbum conté quatre receptes florals (enfocades en un tema, material o tècnica). Es pot identificar en color blau al web.

Una recepta floral és la suma del pas a pas, les fotografies, vídeo tutoria, comentaris d’ajuda, els materials que cal utilitzar, informació tècnica de la composició… perquè pugueu realitzar un disseny floral determinat. Es pot identificar en color rosa al web.

Una recepta Demo és gratuïta, és un exemple de recepta floral per a què veieu com s’estructura i com elaborem un disseny floral en una recepta floral. Totes les receptes florals segueixen el mateix esquema de treball.

Les col•leccions són mensuals. Carles J. Fontanillas anirà alternant una col•lecció seva amb una col•lecció de diferents dissenyadors florals reputats i reconeguts a nivell internacional. El 2016 hi haurà una nova proposta.

Al llarg de l’any es presentaran sis col•leccions (les quatre estacions, una de núvies i una de Nadal) de composicions diferents, sempre atenint-se a l’època de l’any que es presenti. Entre cada col•lecció de Carles J. Fontanillas s’hi alternarà una col•lecció d’un florista internacional amb tema propi. Les col•leccions de FLOOS mai s’enfoquen pensant en diades assenyalades, sinó que es basen en mostrar tècniques, materials per aplicar al món de la floristeria.

Per a poder classificar les composicions per dificultat, temps de realització o per a conèixer el cost econòmic dels materials, hem creat unes icones que ajuden a filtrar o identificar les característiques de cada recepta floral.

Tan sols es necessita un correu electrònic i una contrasenya. Amb aquestes dades vostè ja es pot registrar a FLOOS, a crafter’s secret.

Pot registrar-se en el mateix moment en què realitzi la seva compra, o bé clicant en el botó Subscripcions

Sí, és necessari. El vostre correu electrònic serà el vostre usuari per a accedir a les receptes florals comprades o a la vostra subscripció. Disposeu d’una icona Meu Perfil on trobareu les vostres dades i compres.

No, estarem en moviment i contínuament actualitzant-nos. FLOOS, a crafter’s secret es un projecte basat en 3 etapes. Actualment només se’n pot veure la primera. Mensualment es preveuen actualitzacions que ajudaran a millorar el rendiment del llibre digital internacional.

FLOOS té un canal de youtube per ajudar a l'usuari a utilitzar la web i per aclarir dubtes de funcionament. Veure vídeos d'ajuda